Om Hair Up og vores unikke hårspænder

Hair Up blev i 2017 startet af Anna Kristensen med en mission om at hjælpe piger og kvinder med at gøre håropsætning mere simpel og elegant.

Håropsætning gjort legende let

Idéen til Hair Up kom i 2014 efter at Anna, et par år tidligere, havde købt hendes første Butterfly Hairclip hårspænder på et marked i England. Anna har aldrig selv været særlig god til at sætte hendes hår. Ligesom mange andre piger i samme situation blev håret næsten altid sat i en hestehale eller knold. Dette ændrede sig efter at hun havde købt sit første Butterfly Clip hårspænde. Uden et større kursus i håropsætning, kunne hun meget hurtigt sætte håret på flere forskellige måder med ét enkelt hårspænde.

Kontakt til producenten af hårspænderne

Flere begyndte at spørge til Annas hår og hvor hun havde købt hårspændet henne. Det eneste hun kunne sige var, at hun havde købt hendes på et marked i England. Langsomt begynder Anna at søge på internettet og efter lang tids søgen fandt hun ud af, at de bliver lavet i Sydafrika på en Fair Trade fabrik, hvor hvert enkelt hårspænde bliver håndlavet.

I en god sags tjeneste

Efter en del års overvejelser og planlægning, fik Anna en aftale med producenten i Sydafrika. Hair Up kan nu hjælpe piger og kvinder med lynhurtigt at sætte deres hår på elegant vis. Samtidig støtter vi et lokalsamfund i Sydafrika, ved at bestille hårspænderne hos dem.

Smukt hårspænde perfekt til håropsætning